Mobirise Website Builder

Bandleden

Evert

Het begon ongeveer op mijn 11e levensjaar. Ik kwam erachter dat als ik iets hoorde op de radio, dat ik het kon naspelen op een klein speelgoed keyboard. Mijn interesse en ambitie groeide en ik kocht van mijn spaargeld een groter keyboard. Zonder enige ervaring samen met mijn broer Steven tot ‘s avonds laat jammen in ons kamertje. Hij op gitaar en ik op keyboard.
Toch maar op keyboardles gegaan voor ruim 5 jaar. Daarna deed ik nog een jaar pianoles, maar wilde ik toch wel mijn eigen weg gaan vinden in de muziek. Mijn eerste band was Medicine Hat waar ik ook mijn eerste ervaringen opdeed als 2e zanger. In Medicine Hat speelde ik samen met mijn broer. Daarna heb ik in diverse bands gespeeld, zoals Fake en Sleeper. Naast deze bands maak ik ook elektronische muziek in de band Space Taxi.
In 2016 begon het toch weer echt te kriebelen om te spelen in een volwaardige band. Ik volgde de band Trouble in Paradise eigenlijk al best lang en hoopte ooit in deze band te mogen spelen. In april vroeg ik toevallig aan Ronald, de gitarist van Trouble in Paradise die ik kende van het YMCA Scheveningen, of ze geen toetsenist nodig hadden. Nu bleek dat net het geval te zijn, en werd ik uitgenodigd om een keertje mee te spelen. Dit klikte zo goed dat ik niet ben weggegaan.
Ik heb er een geweldige groep muzikale vrienden bij die soms zelf aanvoelen als familie.